• Eigen foto

Programma Lions Abcoude-Baambrugge voor 2020 bekend

ABCOUDE De leden van de Lionsclub Abcoude-Baambrugge hebben hun programma voor het komende jaar alweer vastgesteld.
ERWTENSOEP Zaterdag 18 januari wordt het nieuwe jaar afgetrapt met de traditionele erwtensoepactie. De Lions verkopen de erwtensoep zowel huis-aan-huis in Abcoude en Baambrugge alsook op de vertrouwde verkooppunten in Abcoude. De opbrengst gaat naar goede doelen dicht bij huis en binnen de lokale gemeenschap.
DICTEE Maandag 23 maart vindt de vijfde editie van het Groot Abcouder Dictee plaats in Boutique Hotel De Witte Dame. Het wordt weer een gezellige avond met een bekende presentator en een dictee dat opnieuw bol staat van plaatselijke wetenswaardigheden, dorpse anekdoten en taalgrappen. Het evenement is afgelopen jaren zelfs uitgegroeid tot een dictee met landelijke bekendheid.
FIETSTOCHT Zondag 14 juni kan er mét en vóór de eigen club gefietst worden tijdens de Lions-Rabo-Fietstocht. Samen met de Rabobank Amstel en Vecht organiseren de Lions voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Lions-Rabo-Fietstocht. Evenals voorgaande jaren kan elke deelnemer voor zijn of haar club of vereniging de clubkas spekken. Hoe meer deelnemers meedoen: hoe hoger de opbrengst.
Alle praktische informatie over het programma 2020 zoals bestellingen voor soep, aanmelding voor dictee en de fietstocht komt op de website: www.lions-abcoude-baambrugge.nl/evenementen. De informatie is ook te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/LionsAbcoudeBaambrugge.
De Lionsclub Abcoude-Baambrugge bestaat uit 30 mensen, zowel mannen als vrouwen, met verschillende beroepen en interesses. Tweemaal per maand ontmoeten ze elkaar. Naast de onderlinge vriendschap en belangstelling, willen zij zich dienstbaar maken aan de samenleving en leefomgeving.
Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Karoline Kromkamp, 06-40109363 of Jan Popping, 06-54921530.