• Haringparty in Mijdrecht.

    Aangeleverd

Haringparty in Mijdrecht

Hollandse nieuwe haring bij restaurant Rendez Vous

DE RONDE VENEN Voor het 17de achtereenvolgende jaar wordt in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis.

Dit evenement vindt plaats op woensdag 13 juni van 17.00 tot 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht.

VERS AANGEVOERD De haring wordt die dag vers aangevoerd door Volendammer Visdelicatessen Smit van winkelcentrum Adelhof in Mijdrecht. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk en is een prima gelegenheid om vrienden, relaties en nieuwe contacten in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten.

GRATIS ENTREE De entree is gratis en de drankjes en haringen kunt u ter plaatse verkrijgen middels een bonnensysteem. De Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendien twee goede lokale doelen, namelijk de Stichting Jongeren Actief en Soos de Cirkel. Meer informatie is te vinden op http://www.stichtingjongerenactief.nl/ enhttp://www.soosdecirkel.nl/

MUZIKALE ONDERSTEUNING De haringparty zal net als vorig jaar muzikaal worden omlijst door het dixieland orkest De Swingmasters.

VEILING VAN HET EERSTE VAATJE HARING Symbolisch zal het eerste vaatje Rondeveense haring geveild worden. Als veilingmeester treedt de heer Peter Forsthövel op.

U kunt informatie van "Lions Mijdrecht Wilnis" ook vinden op Facebook.