• Eigen foto

Hobby Dee sluit in augustus voorgoed de deuren

MIJDRECHT Hobby Dee, aan de Dorpsstraat 62, gaat in augustus definitief dicht. "Het was een heel moeilijke beslissing," zegt Diane Uphof, "voor mijzelf maar ook tegenover mijn klanten."

Externe factoren als de concurrentie van grote goedkope winkelketens, het gebruik van internet en webshops, de bouwwerkzaamheden en het feit dat ze zich niet gesteund voelde door de winkeliersvereniging en gemeente, hebben bijgedragen aan de beslissing om te sluiten. "Negen jaar lang heb ik met veel liefde en plezier alles gegeven voor Hobby Dee, maar nu is de vlam van mijn motivatie uitgeblust. Het liefst blijf ik bestaan om klanten te kunnen adviseren en te helpen met al hun hobby's. Ik wil al mijn lieve vaste klanten, mijn familie en alle goede vrienden bedanken voor hun steun", meldt Diane. Nu is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. "De tijd zal mij leren hoe dat eruit gaat zien."
Hobby Dee sluit 24 augustus voorgoed de deur. Cadeaubonnen kunnen nog tot 31 juli worden ingeleverd. Momenteel is er een 3+1 gratis-actie voor alle artikelen.