Idee voor het Buurtcafé

DE RONDE VENEN In de broedplaats is er naast de bibliotheek, het Servicepunt en verschillende ondernemers ook een ruimte die gebruikt kan worden voor lezingen, workshops of presentatie van buurtbewoners voor buurtbewoners.

Het buurtcafé. Tympaan-De Baat heeft de coördinatie van deze ruimte. Voor het buurtcafé in Vinkeveen is men op zoek naar inwoners van De Ronde Venen die een workshop, presentatie of lezing willen geven om zo de kennis, kunde en creativiteit bij hun dorpsgenoten te vergroten.

Het aanbieden van een workshop biedt een kans om jouw dienstverlening en uniek aanpak onder de aandacht te brengen. Heb je een hobby waar je leuk over kan vertellen? Of wil je graag een workshop volgen over een bepaald thema maar hun je het niet vinden in de buurt? Stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar d.verbruggen@stdb.nl en wie weet gebruiken we jouw idee, workshop of lezing. Meer informatie is te verkrijgen via sociaal werker Dorien Verbruggen via d.verbruggen@stdb.nl of (op maandag en vrijdag) via (0297) 230 280.