• Toekomstbeeld van natuurgebied Marickenland.

    Utrecht-West

Inloopmiddag en – avond over Marickenland

VINKEVEEN Natuurgebied Marickenland in Vinkeveen is weer een stap dichterbij. De Provincie Utrecht, gemeente De Ronde Venen, Staatsbosbeheer en Waterschap AGV zijn gezamenlijk akkoord gegaan met het plan en de inrichtingsschets voor natuurontwikkeling, waterberging en recreatie. In dit plan zijn opmerkingen en ideeën van omwonenden zoveel mogelijk meegenomen. Maandag 17 december wordt er een inloopbijeenkomst gehouden. De bijeenkomsten zijn van 15.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur in het gebouw van Scouting Eliboe, Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen.

INFORMATIE Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen meer informatie over de plannen en de inrichtingsschets. Ook wordt uitgelegd wat ze doen om wateroverlast voor de woningen in en langs het gebied te voorkomen. Er zijn medewerkers van Programmabureau Utrecht-West, gemeente De Ronde Venen en Staatsbosbeheer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Deelnemers hoeven zich niet aan te melden.

MEER WETEN Wie er niet bij kan zijn op 17 december of nu al meer wil weten kan kijken op www.marickenland.nu. Daar is alle informatie te vinden, en ook antwoorden op veelgestelde vragen.