• Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto

Jaarmarkt Vinkeveen op woensdag 17 juli

VINKEVEEN De Heul vanaf de IJsbeer, de Herenweg tot aan de Kerklaan, en de Heulweg tot de brug van Kerkelanden, is woensdag 17 juli van 10.00 tot 21.00 uur het terrein van de 41e keer Vinkeveense Jaarmarkt, ook dit jaar georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion. Ruim 120 standhouders staan opgesteld en omdat de organisatie zo veel mogelijk aan branchebescherming probeert te doen, zijn er nooit meer dan twee van dezelfde soort kramen bij elkaar te vinden. Het aanbod is daardoor zeer gemêleerd.

PARKEREN Vanwege de Jaarmarkt is de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Parkeren in dit gebied is vanaf 05.00 uur is verboden. (Er is een wegsleepregeling van kracht op eigen kosten) Careyn Maria-Oord is normaal bereikbaar via de ingang op de Kerklaan.

VUILCONTAINERS De groene vuilcontainer kan woensdag 17 juli worden neergezet op Demmerik (over de brug), op de hoek bij de brug van Kerkelanden en op de hoek Kerklaan/Herenweg.
Zowel in de verschillende horecagelegenheden als op de Jaarmarkt zelf is er veel muziek te horen, dus gezelligheid alom op de diverse terrassen. Voor meer informatie over de Jaarmarkt kan worden gemaild met jack@vinkeveen.nu of bel 06-51687118.

COLLEGE Wie zin heeft in een gesprek met het college van burgemeester en wethouders kan ze ontmoeten tijdens hun bezoek aan de jaarmarkt tussen 16.00 en 18.00 uur. Deze bezoeken zijn een mooie gelegenheid om de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen.