Jongerenwerk organiseert Funday op 13 juni

DE RONDE VENEN Woensdag 13 juni is het weer tijd voor: "The Happy Kids, Funday". Tijdens de nationale buitenspeeldag, organiseert Jongerenwerk De Ronde Venen, zoals elk jaar de gezelligste dag van het jaar voor alle leeftijden.

Op het veldje bij de Kogger, gelegen naast de basisschool De Eendracht in Mijdrecht, zullen weer diverse attracties te vinden zijn zoals hindernisbanen, springkussen, bubbelbal, Pannakooi en een rodeostier. Tevens kun je je laten schminken of meedoen met jeu de boules of NK stoepranden. De live dj zorgt voor een vrolijke noot en voor iedereen zijn er hapjes en drankjes.

Onder begeleiding en het toeziend oog van jongerenwerkers en vrijwilligers, hebben kinderen en volwassenen de kans om gratis een dag vol met plezier te hebben. Vanuit de buurtsportcoachregeling, geïnitieerd door de gemeente De Ronde Venen, worden wijkactiviteiten georganiseerd ter bevordering van onderlinge contacten in de buurt. Vandaar dat ouders, opa's en oma's en buurtbewoners ook van harte welkom zijn tijdens de Funday. De buurtsportcoachregeling is er ook ter promotie en bevordering van een gezonde levensstijl, sport en het verenigingsleven onder inwoners. Vandaar dat dit jaar in samenwerking met andere buurtsportcoaches in De Ronde Venen, het NK stoepranden (Bas Bokkes, sportcoördinator en Marina Benacchio stagiaire SM&O) en jeu de boules (Jos Kooijman, buurtsportcoach senioren) worden georganiseerd, zodat de Funday voor alle leeftijden en dus ook voor volwassenen, een sportieve beleving wordt. Het Jongerenwerk De Ronde Venen geeft invulling aan de buurtsportcoach jeugd.

Dit is alweer het derde jaar dat de Funday plaatsvindt en vanwege het grote succes en de mooie opkomst elk jaar is het veldje op de Kogger daarbij een terugkerende locatie. De Funday vindt altijd plaats op meerder locaties binnen de gemeente De Ronde Venen. Dus ook deze zomer zal de Funday te vinden zijn bij een kern bij jou in de buurt. Hou daarom de social media van het Jongerenwerk De Ronde Venen in de gaten.