• Tympaan de Baat

Kerstactie Riki Stichting

DE RONDE VENEN Riki Stichting houdt deze maand voor het 12e jaar een landelijke activiteit voor ouderen. Scholieren van basisscholen en vrijwilligers van lokale Zonnebloemafdelingen gaan op pad om 20.000 ouderen te bezoeken en hen een kerstpakketje aan te bieden.

In Vinkeveen gaan op 13 december om 10.30 uur leerlingen van De Schakel naar Zorgcentrum Zuiderhof om samen met wethouder Kiki Hagen kerstpakketjes aan de bewoners uit te delen. Op 18 december om 13.30 uur brengen leerlingen van de Sint Jozefschool kerstpakketjes naar Careyn Maria-Oord/Vinkenoord.

In Mijdrecht gaan op 20 december om 10.45 uur leerlingen van basisschool Driehuis naar Zorgcentrum Gerardus Majella. Wethouder Marja Becker zal hierbij aanwezig zijn.

HUISBEZOEK Verder brengen vrijwilligers van de Zonnebloem afdelingen Mijdrecht, Vinkeveen/Waverveen, Abcoude/Baambrugge, Kwakel/Vrouwenakker, Uithoorn, Abcoude en Wilnis/De Hoef het kerstpakketje thuis bij zelfstandig wonende ouderen. Ook bewoners van Zonnehuisgroep Amstelland gebouw "De Kom" in Mijdrecht ontvangen dit jaar weer een pakketje.