• Eigen foto

Inschrijving Beursvloer De Ronde Venen begonnen

DE RONDE VENEN In het gemeentehuis wordt donderdag 10 oktober voor de negende keer Beursvloer De Ronde Venen gehouden. Bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd om elkaar te ontmoeten én om mooie matches te maken.

Met een slag op de gong wordt de Beursvloer om 16.30 uur geopend. Gedurende anderhalf uur zoeken vertegenwoordigers van lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven elkaar op om te bespreken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt onderhandeld over vraag en aanbod van (tweedehands) materialen, kennis of hulp. Een tiental hoekmannen en -vrouwen zorgt voor ondersteuning bij de handel zodat deze goed en prettig verloopt. De Beursvloer is laagdrempelig. Iedereen heeft wel iets te bieden.
Bedrijven kunnen hier iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie. De Beursvloer is daarmee voor iedereen interessant. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen.

CERTIFICAAT "Wij zijn trots op alle ondernemers die meedoen aan de Beursvloer en daar ook matches maken", laat Ronald Meijer, voorzitter van De Rondeveense Uitdaging weten. "Zij verdienen een pluim en daarom wordt er voor het eerst een certificaat Betrokken Ondernemer De Ronde Venen uitgereikt. Hiermee krijgen ze de waardering die ze verdienen door daadwerkelijk hun maatschappelijk gezicht te tonen."
Ook de gemeente laat op deze manier waardering zien. Wethouder Rein Kroon zal het certificaat ondertekenen en is wederom als hoekman bij het evenement aanwezig. Bij het certificaat hoort ook een digitale banner.

BEURSVLOERTAART Ook dit jaar wordt er onder alle inschrijvers wekelijks een Hema-slagroomtaart verloot. Hoe eerder deelnemers zich inschrijven voor de Beursvloer, hoe meer kans gemaakt wordt op de taart.

Bedrijven die zich betrokken voelen bij de lokale samenleving en maatschappelijke organisaties met onvervulde wensen kunnen meedoen. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 10 oktober vanaf 16.30 uur in het gemeentehuis in Mijdrecht. Kijk op derondeveenseuitdaging.nl voor meer informatie en aanmelden.