• Eigen foto

Scheidingscafé De Ronde Venen

DE RONDE VENEN Wie twijfelt over zijn of haar relatie of in een scheiding verwikkeld is en niet weet waar te beginnen, kan terecht bij Scheidingscafé De Ronde Venen dat maandag 16 december vanaf 20.00 uur wordt gehouden in Gezondheidscentrum De Ronde Venen, Hoofdweg 1.
Bij Scheidingscafé De Ronde Venen kosteloos informatie en advies verkregen worden omtrent een relatiebreuk of scheiding. Tijdens de avond is het Kwadraad Maatschappelijk Werk, Pedagogisch Bureau en een Mediator met juridische kennis aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om onder vier ogen kort de privésituatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.
Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn.
Raadplegen van deskundigen kan helpend zijn.
Scheidingscafé De Ronde Venen vindt iedere derde maandag van de maand plaats.
Inloop om 19.45 uur. Om 20.00 uur houden deskundigen een korte presentatie waarna om 20.30 uur vragen beantwoord worden en er een mogelijkheid is voor een persoonlijk gesprek.
Aanmelden is zeer gewenst. Mail naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl
Bel voor meer informatie met Kwadraad op 088-9004000 en vraag naar Marga Kraaijkamp of Kees Kuiper in De Ronde Venen. Mailen kan naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl