• Eigen foto

Corry Konings zingt voor senioren in de Willisstee

WILNIS Senioren uit De Ronde Venen staat donderdag 5 september een bijzonder concert te wachten. Die middag komt de populaire zangeres Corry Konings naar De Willisstee in Wilnis. Dat wordt uit volle borst meezingen met 'Huilen is voor jou te laat' en natuurlijk 'Mooi was die tijd'.
Vanaf 13.30 uur staan de koffie en de lekkernijen klaar en om 14.15 uur heet 'spreekstalmeester' Hans van Veen de aanwezigen welkom. Muzikale alleskunner Daan Kruit brengt als vanouds de stemming er weer in, maar de hoofdmoot deze middag is natuurlijk het optreden van Corry Konings, de koningin van het levenslied. Rond 15.00 uur klinken de laatste klanken en wordt het concert besloten.

KAARTEN Toegangskaarten à 2,50 euro zijn uitsluitend te koop bij de kassa van De Willisstee, Pieter Joostenlaan 24 te Wilnis op donderdag 15, 22 en 29 augustus van 10.00 – 14.00 uur.
Het Seniorenconcert in de Willisstee wordt mogelijk gemaakt door het Ronde Venen Fonds, dat zich inzet voor sociale, culturele en educatieve initiatieven in de woonkernen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Amstelhoek en Vinkeveen.