• Google

Nieuwjaarsconcert Wilnis Doet Muzikaal in Ontmoetingskerk

WILNIS Om het begin van het nieuwe jaar te vieren, heeft Stichting Wilnis Doet een nieuwjaarsconcert georganiseerd met de naam 'Wilnis Doet Muzikaal'. Het concert wordt zaterdag 11 januari om 15.00 uur uitgevoerd door ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra in de PKN Ontmoetingskerk van Wilnis. Inloop om 14.45 uur.

Het ArtEZ / HKU Saxofoon Orchestra is een ensemble bestaande uit twintig muziekvakstudenten klassiek saxofoon van het ArtEZ Conservatorium Zwolle en het HKU Utrechts Conservatorium. De studenten hebben allemaal verschillende nationaliteiten. De studenten komen uit Nederland, België, Griekenland, Spanje, Duitsland en Polen. Onder leiding van hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een kamermuziekprogramma. Het programma is uiteenlopend van Brahms tot Stevie Wonder, van Mahler tot Queen. Een bijzondere beleving voor iedere muziekliefhebber.

Kaarten à 10 euro zijn te koop bij: Brasserie De Waard, De Zwart Dranken & Delicatessen, Feel Good Salon Wilnis en Nant Hartel. Kaarten zijn ook te bestellen via stichtingwilnisdoet@hotmail.com.