• Robin van Lonkhuijsen | ANP XTRA

Ondernemers en werkzoekenden vinden elkaar bij de Meet&Greet 50plus

DE RONDE VENEN Door de aantrekkende economie is het voor veel werkgevers moeilijk om vacatures ingevuld te krijgen. Met een grote databank aan enthousiaste werkzoekenden maken wij ons hard voor de arbeidspositie van 50plussers. Zowel ondernemers als werkzoekenden zijn dan ook van harte uitgenodigd om op donderdag 21 februari vanaf 16.30 uur naar de Meet&Greet 50plus te komen.

ONDERNEMER Ondernemers kunnen tijdens deze bijeenkomst hun kans grijpen om hun organisatie onder de aandacht te brengen en kennis te maken met gedreven kandidaten. Ontmoet ambachtsmannen/-vrouwen, nauwkeurige administratieve ondersteuners, vakbekwame technische professionals en klantvriendelijke resultaatgerichte werkzoekenden.
 
WERKZOEKENDEN Voor wie een ervaren talent en werkzoekende is, maar te weinig kans krijgt om dit te laten zien aan werkgevers, kan deze meet & greet kansen creëren. Ontmoet werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en ervaren werkzoekenden, zoals u. Ga met elkaar in gesprek en ontdek wat beiden voor elkaar kunnen betekenen.
 
PROGRAMMA Onder leiding van dagvoorzitter José Boesten, voorzitter van Ondernemersvereniging Abcoude-Baambrugge, krijgen ondernemers én werkzoekenden in het Werkcentrum in Mijdrecht het volgende programma aangeboden:

Vanaf 16.30 uur             Inloop
17.00 – 17.10 uur          Welkom door wethouder Alberta Schuurs
17.10 – 17.30 uur          Meerwaarde 50plussers en diensten van het Werkcentrum
17.30 – 18.30 uur          Ondernemers en werkzoekenden gaan met elkaar in gesprek
18.30 – 19.00 uur          Netwerkborrel
 
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via werkcentrum@derondevenen.nl.