• Arthur Bastiaanse

Bridgevereniging Mijdrecht (BVM) jubileert

MIJDRECHT BVM jubileert dit jaar. Het is veertig jaar geleden dat de club werd opgericht. Diverse feestelijke bridgeactiviteiten hebben al plaats gehad dit jaar en een lustrumfeest ligt nog in het verschiet. Maandag 2 september en donderdagmiddag 5 september begint het nieuwe bridgeseizoen van dit jubileumjaar.
BVM is bij de Bridgebond aangesloten. Er zijn dus meesterpunten te verdienen tijdens een speeldag. Iedere speeldag worden 24 spellen gespeeld, waarna per dag de eindstand wordt bepaald. Het is gebruikelijk dat na een aantal speelronden promotie of degradatie naar een andere lijn plaats vindt. 
BVM richt zich op zowel de gevorderde als beginnende bridgers. Beide groepen worden op de speeldagen ingedeeld in diverse lijnen met gelijkwaardige tegenstanders.
Maandagavond begint het kaarten om 19.30 uur met inloop vanaf 19.15 uur en donderdag wordt om 13.30 uur begonnen met inloop vanaf 13.00 uur.
De clubkampioenen worden jaarlijks bekend gemaakt en tijdens het jaar vinden er speciale drives plaats waar prijzen aan zijn verbonden.
Dit seizoen beginnen bridgecursussen voor beginners en gevorderden. Zie voor meer informatie de website van Bridgevereniging Mijdrecht, onder het kopje Nieuws.
Er wordt gespeeld in de grote zaal van het Veenweidebad in Mijdrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het secretariaat, email: secretariaat.bvm@gmail.com.