• Expositie

    Fred Schaaf

Fotoexpositie Fred Schaaf in het Piet Mondriaangebouw

12-09-2019, 10:33 | Lezersnieuws | Petra

 

 

Foto-expositie van Fred Schaaf in het Piet Mondriaangebouw


Fred Schaaf, lid van de Fotoclub Abcoude, exposeert deze maand in het Piet Mondriaangebouw in Abcoude. Op de tentoonstelling zijn prachtige dierenportretten te zien en foto’s van bijzondere architectuur. 

Beide onderwerpen zijn de afgelopen jaren veel aan bod geweest in zijn portfolio. 

Bewondering voor de vele mooie moderne en klassiek bouwwerken en de uitdaging om de grootsheid  hiervan te vatten in een enkel pakkend shot vormde hierbij dikwijls de motivatie.

Maar ook de dierenwereld met zijn vele verschijningsvormen en kleuren vormde een duidelijke bron van inspiratie. Daarbij kwam zowel het dier in een beperkte omgeving als in de vrije natuur aan bod.

 

Fotoclub Abcoude houdt elke maand een clubavond. Leden van de fotoclub nemen foto’s mee van een vooraf afgesproken thema. De foto’s worden bekeken en besproken. Daarnaast helpen de leden elkaar met fotografie in de praktijk en worden er workshops georganiseerd of clubleden gaan met elkaar op pad om foto’s te maken.
Er is plaats voor enkele nieuwe leden. Interesse? Neem een kijkje op de website www.fotoclubabcoude.nl en vul het contactformulier in.