• harald lakerveld

GroenWest trakteert huurders op dagje uit

DE RONDE VENEN Woningcorporatie GroenWest viert haar 100-jarig jubileum samen met haar huurders. Vrijdag bezocht een aantal huurders samen met GroenWest Ouwehands Dierenpark in Rhenen. "Een leuk en goed verzorgd dagje dierentuin. Wat was het gezellig om dit samen met GroenWest te doen. Het voelde als een feestje", aldus een huurder van GroenWest.
In de voorjaarseditie van het bewonersblad konden huurders van GroenWest een jubileumpuzzel invullen. De prijs was samen een dagje eropuit. Uit alle inzendingen werden twintig winnaars uitgenodigd. Zij gingen vrijdag 16 augustus samen met GroenWest op stap.
Samen met de huurders werd het dierenpark van een andere kant bekeken. Enthousiaste gidsen namen het gezelschap mee voor een leerzame wandeling door het park. De wandeling stond in het teken van thuis.
GroenWest zet zich in om mensen een stevige thuisbasis te geven. Wat doet Ouwehands Dierenpark om het dierenverblijf van bijvoorbeeld de reuzenpanda's tot een thuis te maken? "Wij zetten ons iedere dag in om het verblijf van de dieren zo prettig mogelijk te maken", aldus één van de gidsen.

JUBILEUM GroenWest organiseerde dit uitje in het kader van haar 100-jarig jubileum. Dit jubileum staat in het teken van ontmoeting en verbinding. De volgende activiteit is het Open Huis, waarbij GroenWest op zaterdag 21 september huurders en geïnteresseerden uitnodigt om de wereld van GroenWest te beleven. Meer informatie is te vinden op www.groenwest.nl/openhuis.