• Lionsclub

Running Bridgedrive door Lionsclub

MIJDRECHT Bridgeliefhebbers opgelet: op zaterdag 27 oktober houdt Lionsclub Mijdrecht-Wilnis alweer voor de elfde keer de Lions Running Bridgedrive. In het centrum van Mijdrecht openen tien horecagelegenheden hun deuren om spannende bridgewedstrijden te faciliteren.

Het heet een running bridgedrive omdat de bridgeparen iedere ronde op een andere locatie spelen. De locaties liggen allemaal op loopafstand van elkaar. 'Door de wisselende locaties én de uitdagende tegenspelers is de Lions Running Bridgedrive ieder jaar weer een groot succes', aldus de organisatie. De Lions leiden het evenement in goede banen en fungeren als gastheer op de diverse locaties. En het belangrijkste: de opbrengst van de dag gaat naar het Inloophuis 't Anker. 't Anker heeft als doelstelling het ontplooien van activiteiten ten behoeve van diegenen die met kanker te maken hebben of krijgen, www.inloophuishetanker.nl.

Tussen 09.45 en 10.15 kunnen deelnemers zich aanmelden bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. Na de opening verspreiden de spelers zich door het centrum om de bridge-uitdagingen aan te gaan. Dit jaar zijn de locaties: Rendez Vous, la Farola, Lunchroom Tof, Chinees restaurant Lotus Corner, iSushi Restaurant, Lunchroom Arabille, Il-gusto Ristorante, MoYi Cafetaria sushi & meer, Restaurant Burgerlijk en De Ijssalon. Na de derde ronde wordt er een heerlijke lunch geserveerd in de gelegenheid waar de bridgeparen op dat moment zijn. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16.15 uur, waarna de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden in Chinees restaurant Lotus Corner.

Het inschrijfgeld is 55 euro per paar, inclusief een smakelijke lunch en een kopje koffie. Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld; de uitslag wordt berekend door de computer. Het winnende paar ontvangt niet alleen de welbekende Lions Wisselbeker, maar ook een bijzondere hoofdprijs.

Men die zich in wil schrijven, moet snel zijn. Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus stuur snel een e-mail naar lionsbridgedrive@gmail.com. Meer informatie is verkrijgbaar bij Henny van Nieuwkerk (06-54366528; hennyvnieuwkerk@gmail.com) of bij Willibrord Blom (06-51173731; whmblom@gmail.com).