• Aangeleverd

Scheidingscafé De Ronde Venen

DE RONDE VENEN Heb je te maken met een (echt)scheiding? Bij Scheidingscafe De Ronde Venen kun je maandag 28 mei kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent scheiding.

Tijdens de avond is het Kwadraad Maatschappelijk Werk en Pedagogisch Bureau, een mediator en een advocaat aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om onder vier ogen kort je privé situatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, moet je naar een mediator, naar een advocaat, kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Het kunnen raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen kan helpend zijn.

Scheidingscafe De Ronde Venen wordt gehouden op: maandag 28 mei in gebouw Abecewalde, Kerkgaarde 3 in Abcoude. Maandag 25 juni in Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1 in Mijdrecht.

Programma 19.45 uur : Inloop, 20.00 uur : Korte presentatie van deskundigen omtrent scheiding, 20.30 uur: Bespreken van vragen. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kwadraad op 088 900 4000 en vragen naar Corine Verheijen of Marga Kraaijkamp in De Ronde Venen.

U kunt ook mailen naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl