• Scouting Jan van Speyk en Eliboe Vinkeveen

Scouts bezorgen kerstkaarten voor een prikkie

DE RONDE VENEN De scouts van de Jan van Speyk en Eliboe gaan op pad om kerstkaarten te bezorgen. Dit doen zij voor maar 45 cent per kaart in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef. De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben, want het is natuurlijk een leuke inkomstenbron voor de groep. ,,Vanwege ons lage tarief is het ook aantrekkelijk om gewone kaarten te sturen'', zegt Marcella Kroes-van Dijk die de operatie kerstpost leidt. Scouting Eliboe uit Vinkeveen doet dit jaar ook mee met het verzamelen en bezorgen.

HOE HET WERKT De gang van zaken is simpel. Er is een groot aantal inleveradressen verspreid door de gemeente. Daar kan de post tot zondagavond 16 december 18.00 uur worden ingeleverd. Stop alle kaarten en het verschuldigde bedrag in één grote envelop. Vermeld daarop jouw naam en telefoonnummer. De envelop mag vervolgens gewoon door de brievenbus bij een van de inleveradressen. Je herkent deze aan een kerstpost-poster achter het raam. De scouts verwerken alle post, doen er een scoutingstempel op en bezorgen alles in de week van 18 t/m 23 december (week 51).

Alle informatie over de kerstbezorgdienst van de Jan van Speyk en Eliboe is ook na te lezen op www.janvanspeykgroep.nl en www.eliboe.nl.

INLEVERADRESSEN Kerstpost kan ingeleverd worden op het clubhuis aan de Oosterlandweg 2-b in Mijdrecht of Bonkestekerweg 3 in Vinkeveen (alleen tijdens openingstijden).

De overige inleveradressen (met een poster voor het raam) zijn:
Mijdrecht: Brunel 21, Buitenkruier 12, Beltmolen 14, Ambachtsherensingel 14, Alexandriet.
4, Agaat 24, Dukaat 7, Watersnip 20, Midrethstraat 47.
Wilnis: Burg. Fernhoutlaan 3, Burg. Van Trichtslaan 49, Raaigras 3, Blauwe Zegge 2, Poldermeester 7.
Waverveen: Cliffordweg 14, Kreekrug 17.
De Hoef: De Hoef Oostzijde 28.
Vinkeveen: Proosdijland 17, Bloemhaven 4, Wulpenlaan 25, Rietveld 30, Baambrugse Zuwe 19.