Sportief wandelen in het voorjaar bij de Veenlopers

VINKEVEEN Atletiek vereniging de Veenlopers heeft vorig jaar een wandelafdeling opgestart en gaan donderdag 1 maart een extra impuls geven omdat de lente in aantocht is. Sportief wandelen is lekker in de buitenlucht zijn en je wordt er ook nog eens gezonder van.

Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn, tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren- pezen en gewrichten

Wandelaars mogen daarom een paar keer gratis meelopen om aan te ervaren of sportief wandelen wat voor hen is, en als je het bevalt kan je lid worden van onze vereniging de Veenlopers. Een lidmaatschap kost € 55,00 per jaar en een eenmalige bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden ook gelinkt aan de KNWB Koninklijke Nederlandse Wandel Bond, als u meer informatie wenst gaat naar onze website www.veenlopers.nl of vul een contact formulier in.

Elke donderdagavond zal deze wandelgroep van start gaan op start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.

De tijden zijn van 19:30- 20:45 uur. Deze trainingen zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer Carla van Nieuwkerk plaats vinden.

Enthousiast? Aanmelden kan via de Veenlopers website www.veenlopers.nl .