• Archief BDU

Sportief wandelen met de Veenlopers

DE RONDE VENEN Nu het in de avond langer licht blijft is het prettig om bij de Atletiek vereniging De Veenlopers lekker te gaan wandelen. Sportief wandelen is in de buitenlucht bezig zijn en je wordt er ook nog eens gezonder van.

Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn, tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Ook voor hardlopers die moeite krijgen met hun sport is wandelen daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren- pezen en gewrichten

Elke donderdagavond zal de wandelgroep van start gaan en de startlocatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.

De trainingen zijn van 19:30- 20:45 uur en zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer plaats vinden, waarbij ook aan warmingup- coolingdown en de wandeltechniek aandacht zullen worden besteed.

Een lidmaatschap kost € 55,00 per jaar en een eenmalige bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden ook gelinkt aan de KNWB Koninklijke Nederlandse Wandel Bond, als u meer informatie wenst ga naar onze website www.veenlopers.nl en vul een contact formulier in of bel 0637276083 (Rob van Zijtveld)

Enthousiast geworden? Aanmelden kan via de Veenlopers website www.veenlopers.nl .