• Archief BDU

Trainen voor De Ronde Venen Marathon op 18 november 2018

DE RONDE VENEN Vanaf dinsdag 21 augustus 2018 start er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 2e Ronde Venen Marathon specifiek voor de gevorderde hardlopers.

Deze marathon wordt voor de tweede maal georganiseerd en het voert langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen, zoals door natuurgebied Botshol en alle 8 kernen van de gemeente de Ronde Venen. Tevens kan worden deelgenomen voor een duo marathon die dus gelopen wordt door twee atleten. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen).

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op dinsdag avonden voorbereid op de halve en de hele marathon. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen). De clinic zal in 13 weken getraind worden naar het einddoel de Ronde Venen Marathon op 18 november. Aansluitend kan jij ook bij onze vereniging voor een periode van 4 weken meedoen aan herstel trainingen.

De eerste trainingen:

Op dinsdagavond 23 augustus 19:30-21:00, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) in Mijdrecht.

De kosten bedragen 49,50 euro per deelnemer, dit is inclusief gratis hersteltraining bij de Veenlopers tot 1 januari 2018. Bij het pakket horen 13 begeleide trainingen op dinsdag avond en een uitgebreide trainingsprogramma.

Enthousiast? Aanmelden kan via de Veenlopers website www.veenlopers.nl , kijk onder Ronde Venen Marathon en vul het formulier in.