• Aangeleverd

Training 'omgaan met puberteit'

ABCOUDE Kwadraad maatschappelijk werk en Angèle Babeliowsky van Pubers & Zo starten eind oktober met de training: 'omgaan met je puber'. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan de veranderingen van kinderen in de puberteit en maken ouders kennis met verschillende aspecten van werkelijk contact maken en contact hebben.

Ouders die zich zorgen maken over de gedragsveranderingen van hun puber, regelmatig in een strijd terecht komen en informatie willen over het puberbrein, veranderingen en de verschillende fasen van puberteit. Deelnemers leren om contact te maken met hun puber vanuit het gevoel.

VOOR WIE De cursus is bedoeld voor ouders en verzorgers met pubers van 11 t/m 17 jaar (waarbij er geen sprake is van ernstige gedragsproblemen).

WANNEER De trainingsdagen zijn op 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november 2018 van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Kerkgaarde 3 in Abcoude.

Deelname is kosteloos. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Kwadaad: Kees Kuiper maatschappelijk werker, T 06 40078218 of 088 900 4000, k.kuiper@kwadraad.nl. Aanmelden kan via www.kwadraad.nl / www.cjgderondevenen.nl of rechtstreeks bij Kees Kuiper.