• Google

Wegafsluitingen bij aanleg rotonde en renovatie Geerbrug

WILNIS In opdracht van de provincie Utrecht legt aannemer BAM Infra een rotonde aan bij de aansluiting Ingenieur Enschedeweg (N212) en Lange Meentweg (N463). Tegelijkertijd krijgt de nabijgelegen Geerbrug een opknapbeurt.

Een groot deel van de werkzaamheden zal geen last geven voor het verkeer. Waar dat wel het geval is, worden de Ingenieur Enschedeweg en de Lange Meentweg in september een aantal keren afgesloten voor doorgaand verkeer.

WEGAFSLUITINGEN Tussen 18 en 20 september is de aansluiting van de Lange Meentweg twee avonden en nachten afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het fietspad.
In het weekend van 20-23 september is een gedeelte van de Lange Meentweg afgesloten en een gedeelte van de Ingenieur Enschedeweg. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een tijdelijke fietsroute langs de werkzaamheden.
Tussen 23 en 29 september is een gedeelte van de Ingenieur Enschedeweg afgesloten, inclusief de aansluitingen Geerkade en Lange Meentweg. Het verkeer wordt beurtelings langs de werkzaamheden geleid met tijdelijke verkeerslichten. Automobilisten kunnen vanaf de Lange Meentweg rechtsaf naar de Ingenieur Enschedeweg en vice versa. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een tijdelijke fietsroute langs de werkzaamheden.
De wegafsluitingen en de omleidingsroutes staan gedetailleerd beschreven in een overzicht met luchtfoto's/kaartjes. Actuele informatie over de uitvoering is ook te vinden op de facebookpagina van aannemer BAM (N212BAM).

Begin oktober zijn er nog wat afrondende werkzaamheden waarbij ook het werkterrein wordt opgeruimd. Deze geven geen hinder meer voor het verkeer.
(Achtergrond)informatie over het project is te vinden op provincie-utrecht.nl.