• Impressie van nieuwe woningen De Maricken.

    Eigen foto

Verkoop woningen de Maricken begint zaterdag 23 maart

DE RONDE VENEN De jonge wijk de Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. Zaterdag 23 maart gaat het eerste deelplan van de Maricken fase IV van in totaal 125 woningen in verkoop. Er is keuze uit verschillende typen ruime twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen, evenals de rest van de wijk met aandacht ontworpen, met een klassiek of een iets moderner uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos. In dit deel van de Maricken kan worden gekozen voor een woning aan het toekomstige park of aan een ruime, groene woonstraat.

Belangstellenden kunnen zaterdag 23 maart tussen 10.00 en 12.00 uur bij het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis alle informatie krijgen. Aanmelden kan via de website: www.demaricken.nl

De Maricken is een gezellige, groene wijk met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht.

Al tweehonderd woningen zijn bewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.