• Google Maps

Wandelpad langs Rondweg wordt vernieuwd

MIJDRECHT Waternet begint maandag 15 oktober met de vernieuwing van het wandelpad langs de Rondweg in Mijdrecht. Het gaat om het deel tussen de rotonde bij de Industrieweg tot aan de rotonde bij Hofland. Dit pad krijgt een nieuwe laag asfalt en de verzakkingen worden opgehoogd. Waternet is de uitvoeringsorganisatie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht. De vervanging is onderdeel van de dijkverbetering van de kade langs de Rondweg.

De verwachting is dat de klus op vrijdag 26 oktober geklaard is. Het wandelpad is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Contactpersoon vanuit Waternet is Hans Hazeleger, T. 06 52 48 04 71. Op www.agv.nl/werk-in-uitvoering staat meer informatie over de dijkverbetering.

STATIONSWEG De vernieuwing van het asfalt heeft ook tijdelijk gevolgen voor de berijdbaarheid van de Stationsweg. De zware vrachtwagens die het oude asfalt afvoeren en het nieuwe asfalt aanvoeren zijn te breed om over de dijk aan de Rondweg te rijden. Het laden en lossen moet daarom vanaf de Stationsweg gebeuren. Daarom is vanaf maandag 15 tot en met woensdag 17 oktober maar één rijbaan van de Stationsweg beschikbaar voor het wegverkeer. Dat is ook zo vanaf maandag 22 tot en met woensdag 24 oktober. Regelaars zorgen voor een zo vlot mogelijke afwikkeling van het verkeer.

Voor vragen kan er op werkdagen contact opgenomen worden tussen 8.00 en 16.30 uur met T. van Bergenhenegouwen van de firma KWS Infra, T. 06 53 26 27 05.