• Opvoeden van kinderen is een uitdaging en ontdekkingsreis.

    Eigen foto

Webinar geeft inspiratie opvoeding

DE RONDE VENEN Het Centrum voor Jeugd en Gezin DRV biedt woensdag 3 april van 20.30-21.30 uur een webinar aan met Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige.

De meeste mensen hebben geen moeite met de opvoeding van hun kinderen. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan de ouders de taak om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wie inspiratie wil opdoen bij al die uitdagingen kan zich aanmelden voor de gratis webinar 'inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden'.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: meer en beter contact met het kind, effectief complimenteren, meewerken en luisteren, liefdevolle begrenzen, hoe vanuit contact en verbinding lastige situaties zijn te voorkomen en op te lossen, omgaan met de eigen emoties en die van het kind.
Dit webinar zit vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. Tischa neemt de deelnemer op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor de ouder en voor zijn of haar kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

Een webinar kan thuis achter de eigen computer gevolgd worden. Deelname is kosteloos en anoniem.

AANMELDEN Aanmelden kan via de website van het CJG: www.cjgderondevenen.nl of www.cjgderondevenen.nl/webinar-inspiratie-voor-leuker-en-makkelijker-opvoeden

Wie de webinar wel wil zien maar die avond niet achter de computer kan kruipen, kan zich wel aanmelden en na afloop een link ontvangen. Daarmee is de webinar een maand lang terug te kijken.