• Eigen foto

GroenWest brengt huurders bijzonder cadeau

DE RONDE VENEN GroenWest gaat deze maand bij al haar huurders langs om ze een bijzonder cadeau te brengen. In vier weken gaan twee teams zich inzetten om deur-aan-deur de cadeautjes aan alle huurders te overhandigen. Vandaag, maandag 4 november, gaan de teams voor het eerst op pad in Abcoude en Montfoort. De overige gebieden volgen in de weken daarna.

"We willen onze huurders een cadeau geven dat lang meegaat en waar ze écht iets aan hebben", aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder bij GroenWest.
In vier weken bij 12.277 huurders langs is een enorme klus. Daarom gaan twee teams van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur langs de deuren. Zij zullen bij de huurders van GroenWest aanbellen en ze het cadeau overhandigen.
GroenWest geeft nog niet prijs wat het cadeau is, maar verklapt wel dat het bijzonder en duurzaam cadeau is, waar huurders lang van kunnen genieten.
NIET THUIS Wanneer huurders niet thuis zijn, zullen ze een niet-thuiskaartje ontvangen. Op dit kaartje staan buurthuizen waar huurders hun cadeautje op kunnen halen. Deze buurthuizen openen op een aantal zaterdagen hun deuren om de huurders van GroenWest te ontvangen, en ze het cadeautje te overhandigen. Wie ook op zaterdag niet in de gelegenheid is om het cadeautje op te halen, kan terecht bij GroenWest
op kantoor, Oslolaan 2 in Woerden.

JUBILEUM Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart
2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.