• GroenWest

Jubilerende woningcoöperatie GroenWest houdt open dag

WOERDEN Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is het Open Huis. "U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen bij GroenWest te nemen. Er is van alles te zien en te beleven", aldus Eva Reizevoort van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten voor en samen met haar huurders.

OPEN HUIS Zaterdag 21 september houdt GroenWest een Open Huis van 10.00 tot 14.00 uur in het kantoor aan de Oslolaan 2 in Woerden. Na de feestelijke opening kunnen de bezoekers op verschillende plekken in het kantoor zien en ervaren hoe GroenWest dagelijks te werk gaat. Bekijk met een VR-bril wat er allemaal komt kijken bij een nieuwbouwproject, of ontdek hoe GroenWest zich inzet voor duurzaamheid. Ook kan kennisgemaakt worden met Huurdersvereniging Weidelanden en is te zien hoe GroenWest samen met huurders werkt aan een prettige woonomgeving. De medewerkers vertellen er graag meer over. Natuurlijk is er livemuziek, een lekker hapje en drankje en er zijn voor de kinderen leuke activiteiten.

POP-UP MUSEUM In het Pop-Up Museum worden de bezoekers mee op reis genomen door de rijke geschiedenis van GroenWest. Ze zien met eigen ogen hoeveel er de afgelopen eeuw allemaal veranderd is op het gebied van de sociale woningbouw. Het Pop-Up museum gaat tevens on tour. Na het Open Huis zal het museum op een aantal plekken in het werkgebied te zien zijn. Kijk voor meer informatie op www.groenwest.nl/openhuis en houd de sociale media van GroenWest in de gaten.