• Carol Maarsen

Workshop Midlife Make-up Matters

VINKEVEEN Na de feestdagen is iedereen weer bezig met goede voornemens om er goed uit te zien en zich zelfverzekerd te voelen. Voor sommigen is die zelfverzekerdheid te vinden in make-up. Dorota Boronska heeft vorig jaar al meerdere keren de workshop Midlife Make-up Matters gegeven voor vrouwen van een middelbare leeftijd met een wat rijpere huid en naar aanleiding van dat succes is zij weer terug in het Buurtcafé.

Hoewel make-up is voor alle leeftijden, is het soms fijn om wat tips en trucs te leren over hoe stap-voor-stap kan worden gewerkt aan een stralend uiterlijk. Aan het einde van de workshop krijgen de deelnemers een samenvatting van de informatie die tijdens de workshop werd gegeven, mee naar huis.

Geïnteresseerden zijn donderdag 17 januari om 14.00 uur welkom in het Buurtcafé in de Broedplaats, Herenweg 63C in Vinkeveen.

Aanmelden kan telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 10.00-12.00 uur via 0297-760260 of door te mailen naar midlifewomanmatters@gmail.com. Er is plek voor acht deelnemers. Eigen bijdrage bij deelname is 10 euro.