• Leo de Jong
  • Leo de Jong

Open Deur Dagen bij VOKU

MIJDRECHT VOKU kozijnen en serres houden vrijdag 13 en zaterdag 14 maart de Open Deur Dagen in Amstelveen en Mijdrecht. "Bij de aanschaf van kunststof deuren en kozijnen wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan."

De Open Deur Dagen zijn speciaal voor mensen die zich oriënteren op nieuwe kunststof kozijnen en/of deuren. De meesten doen dat online, maar het is juist belangrijk om een showroom te bezoeken, want wat een 'open deur' lijkt, blijkt vaak achteraf niet zo te zijn.

VOLOP INSPIRATIE, DEMONSTRATIE EN ADVIES Ramen en deuren moeten licht en geruisloos te bedienen zijn. Tijdens de Open Deur Dagen ervaar je zelf hoe dit is. WERU-vakbedrijf VOKU geeft demonstraties en legt uit waar op te letten bij het aanschaffen van nieuwe ramen en deuren.

VEEL EXTRA'S, KORTINGEN EN VOORDELEN Voor bezoekers van de Open Deur Dagen bij VOKU in Amstelveen en Mijdrecht geldt een unieke voorjaarskorting bij aankoop van een WERU Avida en Tersa deur. Het downloaden van de coupon op www.weru.nl/open-deur-dagen-2020 en meebrengen naar één van de showrooms is voldoende. Verder krijgen de eerste tien bezoekers een stijlvolle deurmat cadeau en iedereen wordt verrast met een set grappige deurhangers.

BUREN BBQ VOOR 20 PERSONEN Ook is er nog een leuke winactie: een barbecue voor twintig personen uit voor het beste antwoord op de vraag: 'Bij welke buren staat de deur altijd voor u open?' Het leukste of mooiste antwoord beloont WERU Nederland met een BBQ met maar liefst twintig buren. Alle bezoekers van de Open Deur Dagen maken hierop kans. Bij elk WERU-vakbedrijf liggen wedstrijdformulieren klaar, dus ook bij VOKU.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met VOKU via: Info@voku.nl en 0297-287723 of check www.voku.nl.