Gerard en Lilian dragen FysioBB na 37 jaar over aan FysioHolland

22-08-2019, 13:42 | Lezersnieuws | danja

Onlangs droegen eigenaren Gerard en Lilian Barsingerhorn fysiotherapiepraktijk FysioBB over aan FysioHolland. De praktijk gaat verder onder de naam FysioHolland. Door deze samenwerking worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. Huidige praktijkeigenaren Gerard en Lilian blijven de komende twee jaar actief in de praktijk voor kwaliteitszaken en locatiemanagement. Daarnaast zullen zij de gebruikelijke werkzaamheden als therapeut in de praktijk, de komende twee jaar, blijven uitoefenen.

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor meer mogelijkheden op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de fysiotherapie. Gerard en Lilian Barsingerhorn: “FysioBB is toe aan een sterkere positie binnen de zorg en heeft daarom de stap gezet naar FysioHolland. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie, kwaliteit van de zorgverlening. Tevens kunnen we samen optrekken in het gesprek met de zorgverzekeraar.”

Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. Op korte termijn worden extra diensten die FysioHolland inzet om herstel te bevorderen beschikbaar gesteld, denk aan de FysioHolland app en online huiswerkoefeningen. Over FysioHolland FysioHolland is een landelijke fysiotherapie organisatie met ruim 120 PLUS-praktijken verspreid over Nederland. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Meer weten? Kijk op www.fysioholland.nl voor meer informatie of om direct online een afspraak te maken.