• SV Argon

Aart Jan van Boksel aangesteld als nieuwe trainer SV Argon

MIJDRECHT Aart Jan van Boksel is de nieuwe trainer van het eerste elftal van SV Argon. Dat meldde de club maandag op zijn website. Van Boksel is de opvolger van Ron van Niekerk, die op non-actief werd gesteld vanwege vermeende racistische uitspraken.

Het stormde binnen SV Argon de afgelopen weken. De spelersgroep kwam vorige maand keihard in botsing met toenmalig trainer Ron van Niekerk, nadat die laatste zich tijdens het duel tegen WV-HEDW racistisch uitgelaten zou hebben. Van Niekerk ontkende, maar werd uiteindelijk toch op non-actief gesteld. 

OVERLEG Inmiddels is de zoektocht naar een vervanger van Van Niekerk ten einde, zo heeft de club gisteren bekendgemaakt. In overleg met de spelersgroep is besloten Aart Jan van Boksel aan te stellen als nieuwe trainer. Van Boksel (52) komt uit Zwammerdam en werkte in het verleden onder meer bij de jeugd van ADO Den Haag, Magreb '90 en VV Montfoort. Van Boksel heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen 2019-2020. 

'Wij wensen Aart Jan heel veel succes en hopen dat met zijn aanstelling de rust en stabiliteit weer terugkeert bij Argon', aldus het bestuur op de website.