De Vinken heropent kantine

VINKEVEEN Afgelopen zaterdag was het feest in het clubgebouw van de Vinkeveense korfbalvereniging. Tijdens het zaalseizoen heeft een groep van rond de tien personen vele, vele uren hard gewerkt om het interieur van de uit 1972 stammende kantine een moderner uiterlijk te geven. En dat is uitstekend gelukt.

Nieuwe bar

Voorzitter Kelvin Hoogeboom gaf in zijn toelichting een fraai beeld van de noeste arbeid die een flinke groep vrijwilligers onder aanvoering van coördinator Jaco Kroon heeft verricht. Onder professionele begeleiding van Justin Schoenmaker van het Vinkeveens Bouwbedrijf hebben de Vinkenvrijwilligers een compleet nieuwe bar geïnstalleerd. En het resultaat is prachtig.

Met name de kleurstelling en de daarbij behorende verlichting van P4P Mijdrecht geven een magnifieke uitstraling. Terecht bedankte Hoogeboom vlak voor de openingshandeling alle betrokkenen. Saillant detail is ook de insteek op duurzame energievoorzieningen. Bestuurslid accommodatiezaken Eric Kortz heeft zich hiervoor ingespannen, met als resultaat een uiterst moderne inrichting, waarmee De Vinken voorop loopt in duurzaam energiegebruik.

Op de foto: barbeheerders Antoon van Breukelen en Gert Langelaar, stralend achter hun nieuwe bar.