• Zaalvoetbal.nl

Politie daagt jongeren uit

MIJDRECHT Zaterdag 27 januari van 13:00-16:00 uur organiseert het jongerenwerk van Tympaan-De Baat een zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Eendracht, Eendracht 1 in Mijdrecht.

Om de verbinding tussen jeugd, de gemeente en politie te versterken zullen niet alleen jongerenwerkers meedoen, maar zullen ook politieagenten en ambtenaren deelnemen aan het evenement. Deelname aan het zaalvoetbaltoernooi is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig want de teams worden terplekke gevormd. Neem voor info en/of vragen contact op met Mark van Breukelen via 06-51053266 of m.vanbreukelen@stdb.nl.

Over het jongerenwerk

Het jongerenwerk richt zich op alle jongeren tieners en jongeren (van 10 tot 23 jaar) uit de gemeente De Ronde Venen en Uithoorn en is onderdeel van Tympaan-De Baat.

De jongerenwerkers organiseren verschillende activiteiten en cursussen die erop gericht zijn om de tijd na of naast school nuttig te besteden. Ook probeert de jongerenwerker jongeren activiteiten zelf uit te voeren en te organiseren.

Het jongerenwerk heeft verschillende doelen:

-bevorderen van jeugdparticipatie

-vorming en opvoeding

-educatie en voorlichting

-ontmoeting en recreatie

-versterken van sociale verbinding in de buurt

Het jongerenwerk wordt uitgezet als middel voor preventie in wijken en buurten. De jongerenwerker gebruikt zijn vertrouwensrelatie met de jongeren om hen tot nieuw gedrag te motiveren.

Over Tympaan-De Baat

Tympaan-De Baat is de welzijnsorganisatie voor alle inwoners uit de gemeente De Ronde Venen.

Kerkvaart 2

3641 EP Mijdrecht

(0297) 230 280

www.tympaan-debaat.nl

info@stdb.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur

en vrijdag van 08:30 tot 13:00 uur.

Volg ons op Twitter! Door naar www.twitter.com/tympaandebaat te gaan, komt u op ons algemene account terecht.

Tympaan-De Baat: De kracht van verbinden en versterken