• Aangeleverd

Start fietsseizoen bij TTC de Merel

VINKEVEEN De winter lijkt nog niet voorbij, maar in maart start voor fietsclub TTC de Merel traditiegetrouw weer het nieuwe fietsseizoen. Op 4 maart reden vonden de leden, gehuld in een warm pak met sjaal, handschoenen en overschoenen het weer de hoogste tijd om naar buiten te gaan. De club is dit jaar overgegaan op nieuwe fietskleding. De kleding heeft een betere pasvorm en een frisser design. De kenmerkende gele en blauwe kleuren van de club zijn behouden.

Sportief fietsen wordt steeds populairder en bij TTC de Merel zijn nieuwe leden van harte welkom. Een mooie instap voor beginnende fietsers is het 'Start2Bike' programma van dewielersportbond NTFU. Het helpt startende fietsers - onder begeleiding van een ervaren instructeur – te werken aan hun basistechniek op de racefiets of mountainbike. In De Ronde Venen start TTC de Merel dit programma, samen met de NTFU, op zaterdag 7 april . Op www.start2bike.nl vind je meer informatie.  

Start2Bike is ook geschikt voor mensen die al enkele jaren op de fiets zitten maar nog niet eerder een training volgden. De trainers hebben naast aandacht voor remmen en schakelen ook aandacht voor klimmen, dalen, bochtentechniek en het nemen van obstakels.

Ben je een enthousiaste fietser of mountainbiker en zoek je een gezellige club? Meld je aan bij TTC de Merel via www.ttcdemerel.nl