Eerste Old Star Walking Football toernooi in De Ronde Venen

18-08-2019, 13:09 | Lezersnieuws | Piet

Op donderdagmiddag 29 augustus vindt het eerste Old Star Walking Football toernooi plaats in De Ronde Venen. Als onderdeel van het festiviteitenprogramma rond het 90-jarig bestaan van de voetbalclub Hertha in Vinkeveen strijden acht clubs uit de regio om de eerste Ronde Venen Bokaal op het sportpark de Molmhoek, Mijdrechtse Dwarsweg 4 in Vinkeveen.

Onder de deelnemers de old stars van FC Utrecht en Sportlust (Woerden). Het toernooi begint om half twee en de winnaar zal bekend zijn rond vier uur, waarna u met ons kunt napraten in de derde helft.

Onder de deelnemers uiteraard ook de Walking Football groep van Senior Sportief Actief De Ronde Venen (voorheen Spel & Sport). Deze groep traint wekelijks op het veld van Hertha, komt bij toernooien uit onder de naam s.v. Hertha en is tevens organisator van het toernooi.

Wilt u kennismaken met deze mooie sportactiviteit voor 60-plussers, kom dan kijken en ons aanmoedigen. Als u het net zo leuk vindt als wij, dan hoop ik dat u met ons mee gaat doen op de maandagmiddag 14.00 uur, onze trainingdag en -tijd.