• Eigen foto

Cursus Intuïtief Beeldhouwen

MIJDRECHT Bij IntoTuition beginnen binnenkort cursussen en workshops Intuïtief Beeldhouwen. Deelnemers kunnen tijdens de lessen ontdekken hoe heerlijk het voelt vrij te beeldhouwen met volle aandacht voor zichzelf en de steen. Zijn worden zich er bewust van wat vormen met hen doen. Marjolein Berger-Vos van IntoTuition begeleidt ze bij dit proces en inspireert hen om op avontuur te gaan en een beeld te maken waarmee ze zich echt verbonden voelen. Er wordt gewerkt met zachte steensoorten zoals speksteen en albast (gevorderden). Ervaring is niet nodig, iedereen kan het.

Dinsdag 5 maart van 10.00-12.30 uur en maandag 11 maart van 19.30-22.00 uur, beginnen cursussen van zes lessen met circa vier deelnemers in Mijdrecht.
Daarnaast is het mogelijk een beeldje in één dag of middag te maken of verder te werken aan een beeld tijdens de workshops met open inschrijving. De eerstvolgende workshop met lunch is zondag 3 maart. Andere workshops zijn op zondag 17 maart, zondag 31 maart (Bedding van het Vrouw-zijn), vrijdagmiddag 5 april en zaterdag 13 april. Voor een eigen groep van minimaal vier personen kan een datum naar wens worden afgesproken.
Van zaterdag 22 tot en met 29 juni biedt IntoTuition een zomerweek Intuïtief Beeldhouwen aan op een mooie plek in Noord-Spanje in de buurt van Girona.
Meer weten over de cursussen, workshops en beeldhouwen in Spanje? Kijk op www.intotuition.nl voor alle informatie en data of bel met Marjolein, 06-22497997.