• Iamkat
  • Iamkat

Sandra van Nieuwland komt naar Abcoude met muzikale theatertour

ABCOUDE Sandra van Nieuwland keert vanaf deze maand terug naar de Nederlandse theaters met haar derde muzikale theatertour 'Human Alien', getiteld naar haar gelijknamige album dat op 21 september is uitgebracht. Op zaterdag 13 oktober om 20.15 uur treedt zij op in Theater Piet Mondriaan. Entree is 18 euro, CJP 12,50 euro.

'Human Alien' breekt qua onderwerp met deze tijd waarin alles draait om storytelling. Sandra van Nieuwland: 'Je hoort zo vaak dat het belangrijk is dat je een verhaal vertelt. Dat je alleen dan meedoet. Maar je bent meer dan je verleden en je omstandigheden. Je bent ook meer dan je succes en je falen.' De helm waarmee de zangeres is afgebeeld, staat voor de zienswijzen die iedereen in zijn leven verkrijgt. Een extra laag om je heen. Een rol. Maar als je altijd een oranje vizier draagt, weet je niet dat sneeuw wit is. Dan is het tijd om je blik te openen.

Verwacht naast Sandra's uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen. Deze muzikale show 'Human Alien' voert je mee naar een intieme avond vol songs met een verhaal. 'Take off your space helmet and travel with me into the galaxy.'

Kaarten bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32 of via www.theaterpietmondriaan.nl.