• Vreemde figuren bevolken elk jaar de straten van Mijdrecht.

    Eigen foto

Zaterdag 15 juni Straattheaterfestival in Mijdrecht

MIJDRECHT Voor het jaarlijkse straattheaterfestival in Mijdrecht, op zaterdag 15 juni, heeft de organisatie diverse nationale en internationale artiesten gecontracteerd. Ook zullen de bekende regionale artiesten hun kunsten laten zien, maar er ook nieuwe lokale artiesten zullen zich presenteren.

Om 11.00 uur zal het festival op verrassende wijze geopend worden door wethouder Marja Becker en één van de kinderburgemeesters van De Ronde Venen, waarna het festival kan beginnen.

Eén van de grootste publiekstrekkers, Cia la Tal uit Spanje, zal zeker niet over het hoofd worden gezien. Voor deze act zal op het Raadhuisplein een metershoog decor van een klokkenspel verrijzen. Levensechte klokpoppen in dit klokkenspel zullen een prachtig theaterstuk uitvoeren.

Dit jaar zijn er diverse straatartiesten uit Nederland en België in Mijdrecht te gast. Dat wordt dus een dag vol humor. Maar ook El Goma uit Duitsland zal het publiek aan het lachen maken. El Goma is een ouwe rot in het straatartiestenvak. Met zijn eenvoud in humor en kundige jongleerkunsten trekt hij zeker de aandacht.

Ook vele lokale artiesten zullen optreden. Zo zijn er optredens van dansschool Sietske, Kunst Rond de Venen, Shantykoor De Turfschippers, Masongo en nog veel meer lokale artiesten. Veel verwondering, humor en acrobatiek dus dit jaar bij Straattheater De Ronde Venen, maar ook muziek, dans en kunst zullen dit jaar weer aanwezig zijn.

Kijk voor het programma op de website straattheaterdrv.nl bij het kopje 'Artiesten'. in de vele kraampjes is een grote verscheidenheid aan producten te vinden.

Aanmelden voor de kramenmarkt voor komend festival kan via info@straattheaterdrv.nl