D66 presenteert het verkiezingsprogramma

DE RONDE VENEN 'Voor nu Voor straks.' Dat is de titel van het optimistische programma waarvoor D66 zich de komende raadsperiode in De Ronde Venen gaat inzetten.

KANDIDATENTEAM En dat doen de sociaalliberalen met een kandidatenteam onder leiding van lijsttrekker Kiki Hagen. Het Programma 'Voor nu Voor straks' is hun opdracht voor de komende vier jaar. Kenmerkende D66-standpunten over onderwijs en ontwikkeling, vertrouwen in elkaar en goede zorg komen weer aan bod. Daarnaast zijn er enkele actuele speerpunten. Zo wil D66 het tempo van de aanpak van duurzaamheid verder opschroeven en versoepeling van regelgeving omtrent het splitsen van woningen voor mantelzorg en andere creatieve (samen)woonvormen.

GROENE KARAKTER Daarnaast maakt D66 zich sterk voor vervoer binnen de gemeente op de fiets en wil zij graag het groene karakter van haar gemeente de komende jaren verder versterken. Bovendien wil de partij opzoek naar nieuwe vormen van inspraak voor haar inwoners, zodat inwoners meer zeggenschap hebben in de beraadslaging en besluitvorming. "We gaan voor minimaal vijf zetels en ik heb er zin in om met dit sterke team onze doorlopende campagne verder uit te breiden", zo stelt lijsttrekker Kiki Hagen. D66 zet zich in voor een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen betaalbaar kan wonen en gelukkig kan opgroeien. "Onze ambitie is 'Voor nu én voor straks'."

Het complete verkiezingsprogramma kunt u vinden op derondevenen.d66.nl