• Urban road.

    DuKai photographer

1-2-3 Actie bij Ardea Auto

REGIO Bij Ford dealer Ardea Auto was men er snel uit welk thema de aanstaande 3-daagse 'Super Sale' moest krijgen. Algemeen directeur Gerrit Klock laat namens Ardea Auto weten: "Er is zoveel moois te koop bij ons, met zoveel voordeel. We wilden meteen aan de slag om deze spectaculaire 3-daagse actie goed voor te bereiden. Daarom kort, maar krachtig: '1-2-3 Actie!'. Dat het ook nog eens precies op 1, 2 en 3 november plaatsvindt, maakt het de consument nog duidelijker: die dagen valt er goed zaken te doen bij Ardea Auto."

Op geselecteerde auto's uit de voorraad van Ardea Auto worden tijdens de drie verkoopdagen kortingen gegeven. En dat op nieuwe Ford-modellen die zijn voorzien van vele extra's, zoals bijvoorbeeld Navigation Packs. "Uit ons aanbod hebben wij een ruime keuze geselecteerd, met sterke aanbiedingen op de Ford Ka+, de Fiesta Trend en ST-Line, de Focus ST-Line en Wagon, de EcoSport en de Ford Kuga. Het voordeel kan oplopen tot maximaal 5.379 euro, hebben we berekend," aldus directeur Klock. "Op al deze aanbiedingen is de lage BPM nog van toepassing, dat scheelt euro's. En uiteraard doen onze verkoopadviseurs een prima inruilvoorstel, zodat ook dat tot een prima deal kan leiden," besluit de heer Klock.

Het volledige actie-aanbod is te vinden op www.ardeaauto.nl. De 1-2-3 Actie! loopt van donderdag 1 november tot en met zaterdag 3 november.