• Het team van Albert Heijn Mijdrecht De Passage kijkt uit naar de opening van de vernieuwde supermarkt

    Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose

22-08-2019, 12:42 | Lezersnieuws | persinfo

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage sluit zaterdag 31 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller dankzij een uitbreiding van het aantal zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 11 september om 11:00 uur.

“We vieren een gezellig feestje”, vertelt supermarktmanager Rakesh Soerdjbali. “De hamster, de levensgrote mascotte van Albert Heijn, is bij de heropening aanwezig. Ook zijn er proeverijen en leuke acties. Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen van harte uit om langs te komen.”

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in Mijdrecht maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. “We krijgen een hypermoderne supermarkt. Alles wordt lekker ruim en overzichtelijker. Ook breiden we het versaanbod behoorlijk uit. Ik denk dat onze klanten blij verrast zullen zijn,” aldus Rakesh Soerdjbali.