• Albert Heijn/ Yasmin Hargreaves
  • Eigen foto

Albert Heijn in Passage feestelijk heropend na verbouwing

MIJDRECHT Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage is na een ingrijpende verbouwing vandaag feestelijk heropend. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller dankzij een uitbreiding van het aantal zelfscankassa's. De supermarkt biedt een stomerijservice en er is een grote Bonusstraat waar alle Bonusaanbiedingen overzichtelijk bijeen staan.

Het was gezellig druk bij de feestelijke heropening. Supermarktmanager Rakesh Soerdjbali en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten over de vernieuwde winkel. "Klanten zijn blij dat we weer open zijn en vinden de supermarkt erg mooi geworden. Het is geweldig om te horen dat iedereen zo enthousiast is", aldus de trotse supermarktmanager.

Albert Heijn in De Passage heeft brede paden en ruim opgezette afdelingen. Het assortiment is flink uitgebreid. Er is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. 

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven. Je kunt er je favoriete bonbons in elke gewenste hoeveelheid zelf pakken. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels,  grillworst en gehaktballen.

Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. 

Albert Heijn aan De Passage 26 in Mijdrecht is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 20:00 uur.