• Autohopper: de no-nosense autoverhuuder. Binnen mum van tijd is alles geregeld.

    Naomi Heidinga

Auto huren? AutoHopper!

MIJDRECHT Snel en voor korte tijd een auto nodig? Dan is een auto huren de beste optie. In de regio waren wat het huren van auto's betreft de mogelijkheden beperkt. James Autoservice Mijdrecht is in dit gat gesprongen en heeft zich aangesloten bij Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder. Een landelijk concept, dat sinds acht jaar bestaat en inmiddels vestigingen heeft over heel Nederland. ,,Dit bedrijfsconcept staat voor duidelijkheid," aldus Patrick Dros. ,,Alles is makkelijk online te regelen, de klant wordt door ons ontzorgd. Duidelijke afspraken en duidelijke prijzen, daar staat Autohopper voor."

Het verhuurconcept heeft zich sinds de afgelopen acht jaar bewezen als uiterst betrouwbaar. Dat wordt door klanten gewaardeerd met goede reviews. Nu kunnen inwoners van De Ronde Venen en omliggende gemeenten kennismaken met het concept. ,,Bij Autohopper kun je verschillende soorten auto's huren," aldus Dros. ,,Van kleine personenauto tot een verhuiswagen met laadklep. Daarbij gelden onze vier garanties: de nieuwste auto's tegen scherpe prijzen, met heldere voorwaarden en om dichtbij huis te regelen."

Het wagenpark van AutoHopper bestaat uit allerlei soorten auto's. De klassen lopen uiteen van compact tot station, en van groot tot bestelbussen voor zes tot negen personen. Daarnaast kan men kiezen voor bestelauto's, bakwagens en aanhangers. ,,We hebben drie auto's op ons terrein staan, maar kunnen heel snel de andere type wagens inhuren bij de organisatie AutoHopper. Naast de autoverhuur zijn er extra opties die per dag te bestellen zijn, zoals de verhuisdozenservice."

AutoHopper hanteert met recht scherpe prijzen. Een compacte auto huur je al voor 25 euro per dag, een weekend kost 50 euro en een week 175 euro. Voor een bakwagen met laadlift betaal je 119 euro per dag of 202 euro per weekend. Heb je een week nodig om te verhuizen, dan betaal je 714 euro. ,,Het is tevens mogelijk een short-lease contract af te sluiten. Deze kan van 2 tot 24 maanden lopen." James Mijdrecht is in maart met de verhuur begonnen en niet zonder succes. ,,Onze drie auto's zijn momenteel verhuurd."

De dienstverlening van AutoHopper laat zich het best omschrijven als no-nonsense. ,,Geen gezeur, direct, vanuit de basis goede en duidelijke afspraken en scherpe tarieven," omschrijft Dros de service. Het past bij James Mijdrecht, dat 1 juli 2013 aan de Oosterlandweg 22a in Mijdrecht begon. ,,Daarvoor waren we een Skoda en Hyundai dealer. Met de schaalvergroting van dealers zijn de merken naar elders gegaan. We hebben ons destijds aangesloten bij James, een onafhankelijke organisatie die in heel Nederland opereert."

'Alles onder 1 dak', is het motto van James Mijdrecht. Je kan er terecht voor schadeherstel, onderhoud (ook van campers) verkoop van occasions en nieuwe auto's. James heeft een eigen rijgarantie en 24/7 pechhulp in Europa. Het bedrijf is lid van de Bovag. Tevens zijn auto's bij James te leasen. ,,We hebben een schadeherstelafdeling waar naast auto's ook keukens en meubels worden gespoten. Wil je de keuken een andere kleur geven? Dan kun je ze bij ons laten spuiten. Tevens zijn we nummer 1 servicecentrum van trekhakencentrum.nl, trekhaakmontage tegen een scherpe prijs." Kijk voor een overzicht van alle diensten van James op www.jamesmijdrecht.nl. Op www.autohopper.nl vind je meer info over het huren van een auto.