• Eigen foto

Eerste winkel Domino's in Mijdrecht geopend

MIJDRECHT Domino's opende zondag 30 juni de deuren van de eerste winkel in Mijdrecht, aan de Dorpsstraat 65. De winkel biedt zo'n dertig zitplaatsen. Naast ophalen of bezorgen, kunnen klanten ook in het restaurantgedeelte genieten van een vers bereide pizza of Hot Sandwich. De bestellingen worden met elektrische fietsen en scooters bezorgd.


De vestiging in Mijdrecht wordt gerund door Saman Ebrahimmalek die als franchisenemer ook winkels heeft in Diemen, Maarssen en Amsterdam IJburg. Saman is begonnen als één van de jongste ondernemers binnen Domino's en hij is vastberaden om ook van zijn nieuwe winkel een succes te maken. Hij vertelt: "Ik kijk er naar uit om de inwoners van Mijdrecht kennis te laten maken met onze pizza's. Pas op het moment van bestellen beginnen wij met het bereiden van de pizza. Zo kunnen we echt verse en lekkere pizza's maken en daar ben ik trots op."
De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 16.00 – 22.00 uur en vrijdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl.

In de gloednieuwe winkel staat ook meteen een nieuw product op de kaart: Thick Shakes. Dit ijskoude drankje met roomijs is lis verkrijgbaar in zes verschillende smaken. De prijs ligt tussen 3,50 euro en 4,50 euro.