• eigen foto

Ondernemersvereniging bezoekt Van Walraven

MIJDRECHT Ondernemersvereniging VIB De Ronde Venen was 17 juni met 85 leden op bedrijfsbezoek bij familiebedrijf Van Walraven in Mijdrecht. Buiten was het 25 graden en binnen opende voorzitter Daniël Storm om 16.00 uur de bijeenkomst. Nieuwe leden werden verwelkomd: Alva Edison / Waterair NL, All Audio Solutions en ISX Beveiliging.

Speciale aandacht was voor het bedrijf van der Wilt Gerbera's. 7 december 2018 werd het bedrijf getroffen door een windhoos, die een enorme ravage achterliet en minstens 1/3 van de ramen vernielde. Nu, na een half jaar keihard werken, staat de kas weer vol en kan in augustus weer geoogst worden. Reden voor het bestuur van VIB De Ronde Venen om Aad, Tessa en Joris van der Wilt de welverdiende 'Handen Uit De Mouwen'-award uit te reiken.

Henk van Walraven verwelkomde vervolgens de 85 aanwezigen en nodigde de groep uit om in twee groepen om en om deel te nemen aan de bedrijfspresentatie en een rondleiding door dit prachtige familiebedrijf. Een opvallend aspect in het bedrijf zijn de diverse uitspraken van medewerkers die levensgroot aan de wanden van het bedrijf hangen. Deze komen uit het 'Van Walraven Manifest', dat vorig jaar ter ere van het 50-jarig bestaan is opgesteld.

Ondertussen ontstak het team van restaurant Rendez Vous in de binnentuin van het bedrijf de barbecues voor het diner waar de deelnemers desgewenst na de netwerkborrel aan deel konden nemen. 

Op 16 september staat de Algemene Ledenvergadering op het programma, gevolgd door een gastspreker van formaat. Meer informatie omtrent evenementen van VIB De Ronde Venen vindt u op www.vibderondevenen.nl/agenda