• Erwin en Tim de Marie voelen zich al thuis in Mijdrecht.

    Rosanne Kok

Proef de sfeer bij Keukenstunter

Nieuw filiaal geopend aan de Genieweg 52 in Mijdrecht

MIJDRECHT Proef de sfeer in je nieuwe keuken. Dat is de slogan van Keukenstunter. Aan de Genieweg 52 in Mijdrecht is een nieuw filiaal geopend. De zesde in Nederland. Erwin en Tim de Marie heten De Ronde Venen en omstreken van harte welkom in hun nieuwe winkel. Kom de sfeer proeven, is hun uitnodiging.

VULLEN ELKAAR AAN Wie binnenstapt bij Keukenstunter in Mijdrecht wordt direct begroet. Geen opdringerige verkopers, maar gewoon een 'goedemorgen' of 'welkom'.

RUSTIG ROND KIJKEN Wie zelf rustig wil rondkijken, kijkt rustig rond. En wie liever geholpen wordt, wordt geholpen. Erwin en Tim voelen feilloos aan hoe het werkt en vullen bovenal elkaar mooi aan.

VOELEN ONS THUIS IN MIJDRECHT Als vader en zoon uit Hoofddorp voelen ze zich al direct thuis in Mijdrecht, waar hun bedrijf gevestigd is naast Koeleman Electroworld, een A-locatie.

GROOT ASSORTIMENT De Keukenstunter biedt een groot assortiment keukens van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijs.

NEGENTIEN VOORBEELDOPSTELLINGEN "Wij hebben negentien voorbeeldopstellingen staan, maar niets is zo divers als een keuken'', legt Erwin de Marie uit.

ALLES KIEZEN "Je kunt alles kiezen; van de afmetingen en de kleuren van de kastjes, met handgrepen of greeploos, een kookeiland of keuken in een hoek. Alles kan.

PLATTEGROND KEUKEN Tim studeerde Bouwkunde, Architectuur en Ontwerp en tekent graag met de plattegrond van de keuken.

Hij zegt: 'Dat is ook waarmee wij ons onderscheiden; niet alleen keukens verkopen, maar vooral meedenken, ideeën meegeven en adviseren. Daarin kunnen wij onze creativiteit kwijt en dat maakt ons anders dan de rest.''

FEESTELIJKE OPENING De opening van het nieuwste filiaal van Keukenstunter mag niet ongemerkt voorbij gaan.

Daarom organiseert zij op 5, 6 en 7 oktober drie feestelijke openingsdagen.

NODIGEN HEEL DE RONDE VENEN UIT "Wij nodigen heel De Ronde Venen en omstreken uit om bij ons in de showroom te komen kijken'', vult Tim zijn vader aan.

ZESTIG PROCENT KORTING "Iedereen is welkom; bovendien geven wij ter kennismaking maar liefst zestig procent korting op alle Bosch-apparatuur bij aankoop van een keuken. Dat geldt voor de hele actiemaand oktober.''

INFORMATIE:

Keukenstunter Mijdrecht

Genieweg 52

3641 RH Mijdrecht

Telefoon: 0297-744042

Mobiele telefoon: 06-17720014

mijdrecht@keukenstunter.com

www.keukenstunter.com